Sokat kísérleteztünk, de büszkén jelentjük be, hogy kitaláltuk, megterveztük, és már készítjük! Csak nálunk kapható az egyedi, kézzel festett kulcs, vagy ruha akasztó, eredeti gitárok alapján.                                                                                                                                                                                              Akár a saját vagy kedvenced sípját, dobját, hegedűjét, stb. is elkészítjük, csak küldj egy fotót az info@angelslife.hu oldalra! De üzletünkben is felbukkan egy – egy darab. 🙂

 

Bihari Viki napjaink legsikeresebb bloggerje, akinek sztorijaiból mozifilm készült. Az ironikus, pimasz, humorral teli film egyes jeleneteit nálunk forgatták, amire nagyon büszkék vagyunk! Sőt a máshol készült jelenetekben itt – ott felfedezhetőek ajándéktárgyaink is. (pl. gitárpárna, Rolling Stones bor, bögre, asztali só – bors tartó, stb.) Mi többször is láttuk a filmet, ne szalasszátok el!

Több éve már, hogy a dunaújvárosi Parázs – Varázs 3 napos rendezvény színpadi programját szervezzük!

Idén is sikerült egy hatalmas bulit összerakni, nem érdemes kihagyni!

Május 26 – 28 – án mindenkit várunk szeretettel az ingyenes rendezvényre!

 

Két csodálatos énekes, két rocklegenda, mondhatnánk a két kedvenc Józsink.

https://rudanjoe.hu/

https://kalapacs.net/

 

A Karthagó zenekar kiváló gitárosa és vezetője gyakran meglátogat bennünket, aminek mi nagyon örülünk.

Nagy izgalommal készítettük el a legendás gitárjának másolatát. Kiváncsiságból a PeCsa zárókoncertjén – ahol igen sok zenekar, zenész lépett fel – Back Stage – ban (színpad mögött) – teszteltük az elkészült párnát. Örömmel vettük tudomásul, hogy bizony a zenészek jó része felismerte, kinek a gitárját “másoltuk le”.

Utána természetesen átadtuk a kiváló muzsikusnak, aki szemmel láthatóan örült neki.

Végtelenül büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen csodálatos zenésznek készítettük el a hangszerét. Nagyon szépen köszönjük.

https://www.karthagoband.com/